onsdag, september 07, 2005

Föräldramöte

Maken och jag var på första föräldramötet i högstadiet i går kväll. Information om Kalmar kommuns program mot droger i skolorna, polisen informerade om hur de försöker påverka attityden hos föräldrar till att sätta gränser för sina telningar. Att det är vi föräldrar som har den största möjligheten att forma våra barn är väl ingen större hemlighet, men alla dessa frånvarande föräldrar och föräldrar som inte orkar sätta gränser spolierar mycket.
Klimatet i skolan där Erik går är idag mycket bättre än när Elin gick där vilket känns skönt.


När frågan på dagordningen kom till klassföräldrar blev det som vanligt en tryckt, kompakt tystnad i lokalen. Men när diskussionen kom in på godis- och läskförsäljningen som bedrivs i Fritidsgårdens lokaler, då tände det till. Det hela resulterade i att jag och en pappa valdes som klassföräldrar samtidigt som vi fick mandat att jobba för att förändra utbudet som finns till försäljning. Att jag aldrig kan hålla min stora trut!


Hittade ett test hos rita som stämde ganska så bra.


DU ÄR ETT MOBILT VYKORT

Du snabb och effektfull - precis som ett mobilt vykort hos Posten. Det mobila vykoret är en person som hakar på de senaste trenderna. Du gillar att vara där det händer och har koll på var man ska gå och vad man ska köpa. Du har alltid med dig mobilen och håller kontakt via sms eller mail. Det mobila vykortet gillar förändring, ibland går du nästan till överdrift i att möblera om och anmäla dig till kurser. Du kan dock ha svårt att slutföra saker om det tar för lång tid. Det mobila vykortet vill att det ska gå snabbt. Du skapar uppmärksamhet genom att hålla dig uppdaterad och flyttar gärna eftersom du är rädd för att det skulle finnas något bättre ställe att bo på. Du söker ständigt nya utmaningar. Mobila vykort hittar man framför ett tv-spel, i eletronikaffären eller på en deltagarlista.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

onsdag, september 07, 2005  
Anonymous Anonym said...

Nu dyker du snart upp i min mobil då, eller??

onsdag, september 07, 2005  
Blogger Sallin said...

Självklart :)

torsdag, september 08, 2005  
Blogger Bloggblad said...

Aha-Då är det Kalmar domkyrka du sjunger i alltså. Där har jag varit och sjungit med min kör på körresa för några år sen.

torsdag, september 08, 2005  
Blogger Sallin said...

Bloggblad! Visst är det i Kalmar! Välkommen tillbaka!

torsdag, september 08, 2005  
Anonymous Anonym said...

Är du fortfarande på föräldramötet???

lördag, september 10, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home